pátek 19. května 2017

Catrice Beautifying vyhlazující lesk na rty

♥Dekorativní kosmetika Catrice nadchne každou ženu, která se ráda líčí! Prvotřídní produkty, luxusní obaly a atraktivní ceny - to je kosmetika Catrice, která je inspirovaná aktuálními světovými trendy v líčení! Díky širokému výběru odstínů hravě vykouzlíte extravagantní líčení i klasický styl. Filozofií značky Catrice je prezentovat nespoutanost, mnohotvárnost a pestrost, kterou si může dopřát každá žena!  Značka Catrice je také velmi oblíbená pro své exkluzivní limitované edice, které jsou navržené v souladu s momentálním stylem prezentovaným na módních molech. Díky tomu můžete se značkou Catrice neustále objevovat a zkoušet něco nového!Všechny výrobky Catrice mají mimořádně kvalitní složení, které je neustále inovováno. Dekorativní kosmetika Catrice je pravidelně kontrolována a dermatologicky schválená. Produkty Catrice nejsou testované na zvířatech, což platí nejen pro jednotlivé výrobky, ale také pro jednotlivé složky, které jsou používané při jejich výrobě.♥

Balzám na rty Vám pomůže vykouzlit krásně vyhlazené rty! Lesk na rty nelepí, takže zanechává rty bez lepkavého pocitu. Má lehkou, sametovou konzistenci. V nabídce najdete několik barev od světlé po tmavou. Jeden takový lesk stojí 98Kč, což je podle mě taková normální cena, protože značka je Catrice, takže nečekejte nic levného. Catrice je kvalitní kosmetika, kterou bych Vám mohla doporučit, protože je kvalitní a taky skvělá. 
Lehká a sametová formule bude vaše rty hýčkat a hydratovat. Lesk na rty Catrice Beautifying dodá vašim rtům sametově hebký pocit. Lesk lehounce klouže po rtech a nabízí elegantní dokončení bez lepkavého pocitu.

Balzám kupujte na Notino.cz 



0 comments:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář! :)