čtvrtek 18. dubna 2019

YODEYMA PARFÉMY

♥Ahoj všichni.♥

Kdo zná parfémovou značku Yodeyma?
Kdo ne, tak tady je něco o značce:



YODEYMA Paris

Parfémy Yodeyma, je francouzská společnost, která se skládá z exkluzivních vůní známých značek, jako jsou Dolce & Gabbana, Calvin Klein, DKNY, Nina Ricci, Lancome, Giorgio Armani, Ralph Lauren, Chloé, Lanc´me a další. Parfémy jsou originální, Yodeyma je značka, která vyrábí vlastní vůně, se stejným složením jako u slavných jmen. Podle platné legislativy se Vůně nedají PATENTOVAT! Parfém Yodeyma má schopnost získat podobnosti vůně na 99,9% , dokáže produkovat přesné repliky originálních parfémů. Nemusíte platit za drahou značku, ale jen za jeho recepturu a výsledek je stejný. Parfém Yodeyma v 100ml lahvičkách, je vytvořen výhradně jedním z nejprestižnějších návrhářů vysoké francouzské parfumérie, Federico Restrepo. Tyto vůně prošly náročnou kontrolou kvality, poskytují větší komfort a trvanlivost ze dne na den.


S e-shopem SLEFI.CZ jsme se dohodli na spolupráci. Zaslali mi nějaké 30ml parfémky, abych je vyzkoušela a následně napsala svůj názor na ně. Některé parfémky jsou strašně silné, ale dají se. Používám je s mamkou a mamce voní snad všechny! Teď si povíme o některých z nich.


Asi nejvíc mi voněla vůně Yodeyma Sweet girl, která byla taková až do sladka, ovšem byla i silná. Složení: Hlava (vysoké tóny) - Mandarinka, Srdce (střední tóny) - Gardénie, Základ (nízké tóny) - Vanilka..


Další vůně: Yodeyma Transparencia - Tak tahle vůně taky voní krásně a je hodně silná. Složení: Hlava (vysoké tóny)-Lotosový květ-Srdce (střední tóny) -Konvalinka-Základ(nízké tóny) - Cedr


Yodeyma Temis - Vůně voní opravdu nádherně. Spíše ji používá moje mamka.
Složení: Hlava (vysoké tóny) -Zázvorový Květ, Srdce (střední tóny) - Vodní Jasmín, Základ (nízké tóny) - Vanilka


Co se týče výdrže, parfém vydrží celý den! Vůně jsou udělané tak, aby vydrželi co nejdéle.Se značkou YODEYMA jsem spokojená. Můžete se sami podívat na e-shop, kde mají tyto parfémy a třeba Vás nějaký zaujme a budete uvažovat o koupi!


PARFÉMY - SLEFI.CZ/PARFÉMY





0 comments:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář! :)