pondělí 13. února 2017

Dermacol Aroma Ritual antistresový sprchový gel

♥Dermacol - ryze česká hvězdná kosmetika. Ryze česká kosmetická značka Dermacol píše svou historii od počátku 60. let, kdy se zrodila v pražském Barrandovském filmovém studiu. Spolupráce odborníků na make-up z filmových studií s dermatology z Ústavu lékařské kosmetiky v Praze se rychle ukázala jako velmi úspěšná a kosmetika Dermacol, postavená na lékařských principech, má dnes zvučné jméno nejen v Evropě, ale také ve Spojených státech, Kanadě, Austrálii a moha zemích Středního i Blízkého Východu♥


Sprchový gel krásně voní. Hýčkejte své tělo i smysly jedinečným antistresovým sprchovým gelem Dermacol Aroma Ritual. Nabízí jedinečný zážitek během sprchování. Nádherně voní po hroznech a limetce, pomáhá uvolnit nahromaděný stres. Sprchový gel Dermacol Aroma Ritual - hrozny s limetkou dokonale čistí a zvláčňuje pokožku vašeho těla.
Sprchový gel jsem kupovala mamce k Vánocům a teď ho používá. Gel dobře pění a hlavně dlouho vydrží vonět na těle. Dobře se sním sprchuje. Je průhledný a nejlepší na tom je, že tento sprchový gel je za skvělou cenu! Stojí pouze 41 Kč.



Účinky:

  • dokonale čistí a zvláčňuje pokožku těla
  • uklidňuje mysl i tělo
Zkoušeli jste už nějaký sprchový gel od Dermacolu? Pokud ne seženete ho na NOTINO.CZ
 

0 comments:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář! :)