pondělí 13. února 2017

Filmové premiéry 2017

♥ Přeji pěkný den. Napadl mě článek, ve kterém Vám představím filmy, seriály atd. Na které se můžete těšit v roce 2017!💧💜💜💜



Spojenci
Brad Pitt se vrací s tématem druhé světové války v roli Maxe Vatana coby spojeneckého špiona. V marocké Casablance se spojí s odbojářkou Marianne Beausejour (Marion Cotillard), která pro něj představuje cenný zdroj informací. Postupně se do sebe zamilují a plánují emigraci do Anglie. Posléze ale z plánu sejde, když se Max doslechne, že je Marianne dvojitá agentka a má za úkol ji zabít.
V kinech od 26. ledna.



Zakladatel
 Víte, jak vznikl legendární fastfood McDonald’s, jehož poboček je dnes přes 35 tisíc na celém světě? Biografický snímek vypráví příběh Raye Kroce (Michael Keaton), který dostane objednávku na mixéry od bratrů McDonaldových (Nick Offerman a John Carroll-Lynch), jimž patří kalifornská restaurace s hamburgery. Firmu od nich odkoupí a vytvoří celosvětovou síť. Mimochodem, rodiče zakladatele, manželé Krocovi, pocházeli z Plzeňska, odkud emigrovali do USA.
V kinech od 26. ledna.


Vetřelec: Covenant
Ridley Scott natočil po 37 letech novou verzi Vetřelce, podle dosavadních recenzí novinářů, kteří se zúčastnili 15minutové projekce, jde o „krvavý, děsivý a nechutný film“, což je ostatně znát již z plakátu snímku.
V kinech od 18. května.

 Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta
 A máme tu další návrat, tentokrát ze slavné pirátské série. V pátém pokračování hrdinové Jack Sparrow (Johnny Depp) a Will Turner (Orlando Bloom) čelí novému nepříteli, pirátu Salazarovi (Javier Bardem). Keira Knightley alias Elisabeth Swann účast na filmu opět odmítla. Šestý díl se do distribuce připravuje pro rok 2018.
V kinech od 25. května.


Milada

Film inspirovaný osudem na smrt odsouzené právničky Milady Horákové natočil debutující režisér a scenárista David Mrnka. Titulní roli ztvárnila jedna u nejúspěšnějších izraelských hereček, Ayelet Zurer. Po jejím boku se objeví také Taťjana Medvecká, Vica Kerekes či Alena Mihulová.

V kinech od 12. října.


Tak co na kterou novinku se těšíte nejvíc? Já asi na Piráty z Karibiku ♥



1 komentář:

Děkuji za každý komentář! :)