pátek 24. března 2017

VLASTNÍ POTISK NA TRIČKA - SHIRTINATOR

♥ Už jste slyšeli o e-shopu SHIRTINATOR? Předpokládám, že většina tento e-shop nezná a tak bych Vám ho ráda představila.
E-shop Shirtinator je jedinečný tím, že si můžete vytvořit tričko podle sebe ! Ceny jsou přijatelné to se nebojte. Akorát bych ocenila víc typů triček, protože mi přijdou jednoduché. Mohli vytvořit nějaké kratší nebo crop topové, ale to už je drobnost. Hlavně že tam mají klasické triko na které si můžete vytvořit svůj text, vlastní fotku, nebo motiv. Na shopu najdete také mikiny, bundy, a tak dále. Sami se podívejte na e-shop já věřím, že si navrhnete své vlastní triko! Potisk si můžete nechat udělat také na hrníček! Je to opravdu senzační - tolik možností! V creatoru se zorientujete není to nic těžkého. Shirtinator také nabízí expresní doručení! Teď si řekneme jak si navrhnout své vlastní tričko! Je to velmi jednoduché!

 Jak na triko?
Jděte na stránku SHIRTINATOR.CZ a nahoře v levém rohu máte nabídku, kde je VYTVOŘ SI TRIČKO. Dále si zvolíte velikost a barvu trička no a nakonec si zvolíte text, motiv, či jakoukoliv fotku! A je to! Pokud na triku budete chtít mít nějakou fotku (Obrázek) dle vlastního výběru, tak si ji můžete dát i do rámečku, nastavit si různé filtry, oříznout a tak dále. Možností je opravdu hodně. 

Je to tak jednoduché! Vyzkoušejte sami a uvidíte! 

 
 

1 komentář:

Děkuji za každý komentář! :)