sobota 17. prosince 2016

MISS SPORTY - ŘASENKY, STÍNY, LINKY - NOVINKY

♥NOVINKY OD MISS SPORTY♥

Novinka studio lash DESIGNER od Miss Sporty:
Vše, co potřebuješ k vytvoření svého snového líčení očí!
Získej naprostou kontrolu nad křivkami svých očí. Dopřej jim přesně ten look, který si zamilují - podtrhni svou individualitu jedinečnými tvary.
Řasenka má úžasný štěteček, který má dobrý kartáček. Má tenké štětinky, kterými si vytvoříte hravě look!
Doporučuji dávat tak 2-3 vrstvy. Už po druhé vrstvě budete mít krásně prodloužené řasy, které jsou snem snad každé ženy. Kartáček krásně řasy oddělí, takže nejsou nijak slepené.
Řasenku seženete snad už v každé DM drogérii  a stojí okolo 70-Kč, což myslím, že je vážně dobrá cena.

♥Řasenka PUMP UP BOOSTER 100% ROCK♥
SPECIALNE TVAROVANY KARTACEK. Řasenku mám na testování už asi měsíc - dva a vůbec nevysychá. Podle mě je také super, jak ta předchozí.  Vykouzlí krásné řasy.
Černá řasenka 100% Rock + 100% jedinečný objem = 100% řasy s volumem na MAXIMUM! Výsledkem jsou zářivé oči  s tmavým, tajemným kouzlem. Právě jedna vrstva dodá tvým, řasám neuvěřitelný, až 7x větší objem. Každá řasa bude obalena intenzivně černými pigmenty.

♥Stíny MS:♥
Stíny mají jednoduché a praktické balení. Jedna mini paletka obsahuje 4 stíny.
Stíny nepráší a vydrží skoro celý den, až na to, že večer jsou už takové skoro smazané, ale furt tam jsou.
Tato 100% rocková paletka obsahuje dva čistě matné a dva lesklé stíny. Spolu vytvářejí jedinečný, neodolatelný, rebelský look..Paletka obsahuje i mini štěteček.
Stíny stojí okolo 80Kč.



♥Tužka na oči♥
Intenzivně černá kajalová tužka na oči PUMP UP BOOSTER 100% ROCK z tebe udělá tu největší rebelku široko daleko!
Díky kuželovitému hrotu a krémové textuře tužky Kohl Kajal si hravě vykouzlíš horní i spodní linku a perfektně orámuješ oči.
Složení KOHL KAJAL PUMP UP BOOSTER 100% ROCK obsahuje vysoce koncentrované, intenzivně černé pigmenty, které zaručují ultra černou linku pro ultra výrazný look.
Tužku používám každý den a vždycky mi vykouzlí úžasné linky.
Tip pro aplikaci: Pokud toužíš mít ty nejúžasnější kouřové oči, použij svůj malíček nebo malý štěteček a jemně rozmaž tužku ihned po jejím nanesení.
Cena je okolo 85Kč.





♥GELOVÉ LINKY STUDIO LASH DESIGNER♥
Jsou vysoce pigmentované a nejlepší je na nich to, že se nemusí strouhat, protože jsou vysouvací! Jsou gelové a vydrží 24hod!
Ultra jemná textura se aplikuje lehce a stačí pouze jediný tah, navíc zasychá během chvíle a vytváří úžasný výsledek.Vysoce pigmentované složení zaručuje nádhernou barvu, bez ohledu na to, kterou ze čtyř skvělých barev si vybereš. A co se děje po aplikaci? Můžeš si být jistá, že sexy intenzita ti vydrží až na 24hodin ! Celý den i celou noc.
Jeden ks: Stojí okolo 75Kč



Všechny produkty seženete v DM drogérii. :)

2 komentáře:

Děkuji za každý komentář! :)