pátek 30. prosince 2016

♥Sprchový gel a tělové suflé - Blueberry Hill ♥

♥ V rámci spolupráce mi Blueberryhill.cz zaslali dva produkty. ♥
Vybrala jsem si: 100% Pure sprchový gel Francouzská levandule, a Soaphoria tělové suflé Mléčné potěšení...


 100% Pure sprchový gel Francouzská levandule
Sprchového gelu je  236 ml. Má krásné balení na kterém jsou levandule.
Krásně pokožku umyje a zvláční. Navíc má úžasnou vůni levandule, jak když čerstvá levandule. Neobsahuje agresivní složky, ale i tak krásně pění. Neobsahuje syntetické parfémy. Složení se obešlo bez vody, ale i tak je sprchový gel tekutý. A je napěchanými těmi nejlepšími ingrediencemi.
Levandule zklidňuje pokožku a pomůže vám zbavit se stresu po náročném dni.  Růžová voda pokožku hydratuje a aloe Vera s měsíčkem lékařským a levandulovým medem ji zklidnuje a léčí. Nedráždí pokožku a sprchový gel je velmi příjemný. Vůbec nevysušuje
Stojí 525 Kč. Ano cena se zdá velmi vysoká, ale zase je to lepší si připlatit za kvalitní sprchový gel. 💓💜
Kupujte TADY 



Soaphoria tělové suflé Mléčné potěšení 

Konzistence je pěnová. Suflé je hodně tuhé, ale při styku s pokožkou se přemění do olejově - mléčného filmu, takže je hodně mastný a docela trvá, než se vsákne do pokožky. Hloubkově hydratuje a nádherně voní. Dodá pokožce hebkost.Neobsahuje chemické a konzervační přísady a živočišný tuk. Nejlepšího výsledku docílíte pokud výrobek použijete na vlhkou pokožku po koupeli, čímž se stimuluje tvorba nových aquaporinů a zlepšuje se cirkulace vody v pokožce. Tělový krém je našlehaný.Kokos působí antibakteriálně a navíc oceníte i jeho afrodiziakální účinky - uvolňuje vypjaté nervy, zbavuje stresu, nervozity a strachu.


 

Rozpálený písek, šplouchající moře, jemně opálená pokožka, popíjení čerstvé kokosové šťávy... Nečekejte na svou vysněnou dovolenou! 

Kupujte TADY za 197Kč. Za tu cenu je vážně super! 💜💜💜💓💓💓💓

0 comments:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář! :)