pátek 1. září 2017

LVA NEZAJÍMÁ CO SI O NĚM OVEČKY MYSLÍ!

 Znáte citát "LVA NEZAJÍMÁ CO SI O NĚM OVEČKY MYSLÍ?" Předpokládám že někdo ano, někdo ne. Tak pojďme si tento citát trošinku více vysvětlit. Článek bude myšlen spíše pro fitness, nebo budu to vysvětlovat na fitness.

Určitě někdo z Vás si řekl, že začne cvičit. Už jen pro radost, aby zhubl či aby zpevnil postavu. To je jedno. Někomu to řeknete, ten dotyčný to řekne dále a tak to jde dále a dále až to ví docela dost lidí. Nebo se to prostě nějakým způsobem někdo dozvěděl. Dejme tomu, že to ví více známých. Věřte nebo ne, ale vždy ale vždycky se najde někdo komu to bude svým způsobem "vadit" no né doslova vadit, ale určitě víte jak to myslím. Začne Vás urážet, demotivovat a dělat si z Vás srandu.

 Prostě dělejte to co Vás baví a pokud se Vám někdo směje, že cvičíte nebo že se snažíte zhubnout mávněte nad tím rukou. Může to být cokoliv. Kašlete na něj. Takový lidí se řadí už i mezi ty "pomlouvající" protože vždy se najdou človíčci, se kterýma si nesednete a budou Vás pomlouvat. Bohužel takto to je a bude. Řeknu Vám jedno. Sama to moc dobře znám tady to vysmívání a různé narážky či že někdo má něco proti tomu, že cvičím - takové lidi řadí mezi ty, které mě nezajímají a říkám si jaký to jsou chudáci, že řeší druhý... Takový lidi nemají nic jiného na práci, než řešit druhý. Bývá to většinou tak, že ti co pomlouvají nejsou se sebou spokojeni  a tak musí pomlouvat druhé. Takové lidi mějte s prominutím u prdele a jděte si za svým. Neposlouchejte druhé, poslouchejte sami sebe! 

Nenechte se shodit! Jděte si za svými sny a za tím co chcete. Rozhodně neřešte nějaké debily, co Vás demotivují nebo se Vám vysmívají. Já nad těmito lidmi mávnu rukou a směju se jim sama, tomu co říkají. Někdy je opravdu až neuvěřitelné co vypustí z pusy. :D Někdy se tomu vážně směju. Pokud Vám někdo nadává za to, jak vypadáte opět ten dotyčný není se sebou spokojený a pomlouvá druhé. Mějte se rádi takový jací jste❤ Kašlete na "hatery" a buďte sami sebou! Přece LVA NEZAJÍMÁ CO SI O NĚM OVEČKY MYSLÍ!  

ZDROJ: INSTAGRAM/ VERUNKA ŠIMIČKOVÁ

1 komentář:

Děkuji za každý komentář! :)