pátek 16. června 2017

Curaprox 5460 Ultra Soft zubní kartáčky 3 ks

♥Curaprox - švýcarská preciznost v dentální péči. Curaprox je značka špičkových nástrojů pro zubní hygienu, vyvíjených švýcarskou společností průkopnických odborníků na orální zdraví a individuální dentální preventivní péči, Curaden International AG, ve spolupráci s dentálními odborníky na výuku, výzkum a praxi.Společnost Curaden se již desítky let zaměřuje především na výrobu a vývoj kvalitních zubních a mezizubních kartáčků, přičemž hlavními body její filozofie jsou perfektně čisté zuby, efektivní čištění zubů bez poranění a partnerství s nejlepšími specialisty v oboru♥

Tyhle kartáčky miluji! Najdete je i v různých drogeriích, ale dráž! Na Notino.cz jsem objevila Curaprox kartáčky za skvělou cenu! Kartáčky používám už hodně delší dobu. Miluji je díky tomu,že jsou jemné. Šetrně a efektivně čistí zuby. Díky tvaru padne do ruky i do úst. Dokáže efektivně odstranit zubní plak bez toho, aniž by poškodil zubní sklovinu a dásně. Speciální  jsou tužší než nylonová a díky tomu si dokáží při čištění zubů v ústech zachovat stejný tvar jako když jsou suchá. Kartáčky jsou sice trošku dražší, ale rozhodně jsou lepší než ty tvrdší, které Vám dřou zuby a těmi to fakt bolí !
Kartáčky lze zakoupit i v jiných barvách.

Kartáčky seženete na Notino.cz

2 komentáře:

  1. Taky mám ráda jejich kartáčky, teď používám jejich i s tou černou pastou. Mrkni se po ní. :)
    Medvědova slečna

    OdpovědětVymazat
  2. Curaprox kartáčky jsou zatím nejlepší, jaké jsem vyzkoušela, to souhlasím. Akorát bych v článku ocenila, kdyby byl napsaný trochu víc "lidsky" a ne jen reklamním jazykem a obraty. Normální člověk asi o kartáčku kamarádovi neřekne, že "efektivně odstraní zubní plak" ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! :)