sobota 16. prosince 2017

Co koupit na Vánoce mamince? 1.ČÁST

♥Krásný sobotní večer!
Už jsem psala jeden článek na tipy, co koupit svým blízkým k Vánocům, ale dnes se rozepíšu spíše o tom, co koupit svojí milované mamince.

Svoji drahou maminku si musíme každý hýčkat a proto ji musíme obklopovat láskou a vším možným. Ale co takhle ji udělat radost na Vánoce nějakým kouskem kosmetiky? 
Vím každý žena respektive také maminka by si určitě zasloužila nějaký parfém. Jak to ale udělat, aby mamince voněl? Určitě vybírejte takové ty klasické určitě jí neberte nějaký moc sladký nebo moc silný, který jí nemusí vonět. Co bych Vám, ale mohla doporučit je parfém Chloe Chloe. Je takový klasický a né moc přeplácaný.  Navíc když koupíte 75ml parfému, tak máte dopravu ZDARMA!!!

Co je také důležité je, aby Vaše maminky pečovaly o svoje rty. Mohla bych Vám tu vyprávět o každičkém balzámu, protože balzámy sbírám. Nebudu tu psát slohovky o každém balzámu. Sama za sebe bych Vám mohla doporučit nějaký EOS. Ten určitě udělá mamince velkou radost!

Pokud vím, tak většina maminek se maluje. Co takhle jí udělat radost odličovací vodou? Určitě bych Vám doporučila odličovač Mary Kay, který je úplně úžasný a splňuje všechno co má a krásně odličuje a čistí pleť. 

Já miluju přírodní kosmetiku a také ji používám. Třeba kosmetická značka Ziaja e poměrně levná a navíc hodně kvalitní. Našla jsem krémový antiperspirant, který ji zaručeně potěší!  

Tato série ,,CO K VÁNOCŮM'' je poměrně dost čtená, proto napíšu druhou část tohoto článku (aby tento článek nebyl moc dlouhý) - Co koupit na Vánoce mamince?  - A snad Vám při vybírání dárečků, alespoň trošku pomůžu!


0 comments:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář! :)