pondělí 18. prosince 2017

ZIAJA TĚLOVÉ MLÉKO

Dnes tu mám pro Vás další recenzi a ta je tentokrát na tělové mléko ZIAJA, které je z Notino.cz
O značce ZIAJA: 
Značka Ziaja existuje na trhu již 20 let. Je to polská značka a zakladatel byl farmaceut Zenon Ziaja. Rozhodl se vyrábět kvalitní kosmetiku, která bude prospívat kůži a bude cenově dostupná pro všechny ženy. Protože některé přírodní kosmetika je opravdu drahá, ale zakladatel se rozhodl, že bude cenově dostupná. Je tedy přírodní a neobsahuje parabeny.

Konzistence tělového mléka je jako, když si koupíte jakékoliv tělové mléko. Není moc tekuté ani moc tuhé. Úplně krásné voní. Mléko používám, když se osprchuji, tak se natřu tímto tělovým mlékem. Tělové mléko mi vyhovuje. Musím říct, že je za skvělou cenu.  Ale zase je tohle tělové mléko dobré někam na cesty, protože není moc velké, tudíž nezabere moc místa. Všechna kosmetika Ziaja je bohatá na aktivní přírodní složky, jako je např. kozí mléko, růže, jasmín, okurka, měsíček, aloe, heřmánek nebo kakaové máslo. Takovéto ingredience jsou pro kůži každé ženy velice přirozené a tudíž s nimi „umí pracovat“.
Mléko krásně hydratuje a je opravdu skvělé. Hned se vstřebá a není mastné.

Účinky:  
> dodává pokožce pružnost
> zabraňuje pnutí
> redukuje drsnost pokožky
> vyhlazuje
> hydratuje
> posiluje pokožku

S tímto tělovým mlékem jsem opravdu spokojená. Celkově značku Ziaja mám ráda, protože je přírodní a neobsahuje parabeny! 


Tělové mléko koupíte TADY


0 comments:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář! :)