pondělí 18. prosince 2017

POSLEDNÍ MOŽNOST NÁKUPU NA NOTINO.CZ POUZE DO 20.12.2017!

♥Krásný den!
Jelikož se blíží Vánoce konkrétněji štědrý den, tak chci všechny z Vás upozornit, že Na internetovém e-shopu.Můžete zasílat své objednávky pouze do 20.12.2017 aby Vám to stihlo přijít v pátek. Objednávky co jsou odesílané třeba ve čtvrtek bohužel dojdou až po Vánocích. Česká pošta je přetížená proto odesílejte objednávky do 20.12.2017! 

Jinak jsem se chtěla zeptat jak si užíváte před Vánoční čas a vůbec jak se těšíte na Vánoce? Máte už nakoupené dárečky? V minulých článcích Vám sama za sebe doporučuji několik tipů na dárky, jak pro vašeho přítele/ přítelkyni, tak hlavně pro Vaši maminku, to jsou články dva.První je 1.ČÁST a druhý článek je 2.ČÁST.

Ještě jsem Vám chtěla něco doporučit. Pokud jste vážně tak bezradní a nevíte co na poslední chvíli koupit, tak jednoduše darujte svým blízkým dárkový poukaz na internetový e-shop Notino.cz 
Poukaz můžete darovat v jakékoliv hodnotě. Třeba v hodnotě 500Kč a ten komu poukaz budete věnovat si už určitě něco vybere podle sebe. Myslím, že tohle je skvělý dárek, obzvlášť, když se bojíte, že třeba Vaši mamince se nebude líbit určitá věc, proto je dobré věnovat poukaz. Ovšem poukaz můžete darovat komukoliv, to byl jen příklad. 

Poukázky najdete ZDE


0 comments:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář! :)