pondělí 18. prosince 2017

Parfémy, které zaručeně udělají radost

♥Krásný den♥
Další článek z Vánoční ,,edice" budou další takové tipy. Tentokrát tipy na parfémy, které bych sama za sebe mohla doporučit a vím, že by udělali druhým radost. 

Jako první tu mám parfém Chloe Chloe. Parfém příjemně a jednoduše voní, takže kdyby jste tento parfém chtěli dát jako dárek, tak určitě nikoho nezklamete! Parfém je vhodný pro romantickou ženu a složení je: hlava: liči, pivoňka, frézie, srdce: magnolie, růže, konvalinka, základ: jantar, virginský cedr. Vůně může být pro mnohé taková zvláštní, ale můžu říct, že voní vážně krásně. Cena tohoto parfému se samozřejmě pohybuje podle toho kolik ml chcete. 

Jako další parfém, který by mohl být luxusní dárek pro druhé je tento DKNY WOMEN ENERGIZING. Na tuto vůni jsem narazila u kamarádky a jako první musím zmínit, že parfém je spíše takový silnější. Takže pro milovníky silnějších vůní úplně stvořený! Složení je totiž hlavně na základě citrusů, fialky, vodky, lotos, orchidej, narcis, bříza a dřevo.

A jako úplná klasika jsou tělové spreje od Victoria's Secret. Vím, že tohle nejsou parfémy, ale ráda bych Vám tyto tělové spreje doporučila. Mají jich mnoho na výběr tak mrkněte a třeba Vás nějaký zaujme. Tělové spreje mají úžasnou vůni akorát strašně málo vydrží, což je za mě škoda, protože ty vůně jsou božské!



0 comments:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář! :)