čtvrtek 7. prosince 2017

💖Starejte se o pleť i v zimě!💖

❤❤Ahoj všichni.💖💖
Jelikož je tu prosinec, tak i s ním článek na téma STAREJTE SE O SVOU PLEŤ I V ZIMĚ.

V zimě totiž dostává pleť pořádně zabrat a musí být dostatečně vyživená, aby vypadala skvěle. Také musí být hydratovaná obzvlášť teď v zimě, kdy je zima a mrzne. Proto Vám chci sama za sebe doporučit nějaké přípravky, které Vaši pleť ochrání jak v zimě, tak po celý rok. 

Důležitá je také strava. Ano ví, že ted o Vánocích je to strašně těžké, ale zkuste se nepřejídat a papat také dostatek ovoce a zeleniny, bílkovin a také to nepřehánějte s cukrovím! Vím, že je to těžké, ale myslím, že není zapotřebí, že se budeme přejídat cukroví do prasknutí. 

Sama za sebe bych Vám mohla doporučit čistící pleťovou vodu od Garnier, která je na problematikou pleť, akné. Sice čistící voda štípe docela dost v očích, ale dá se to vydržet. A co na této čistící vodě miluji je to, že Vás zbaví mastné pleťi a zmatní Vám pleť. Také hloubkově čistí póry a působí preventivně proti vzniku akné. Čistící pleťová voda stojí okolo 100Kč.

No a samozřejmě, že pleť musí být také dostatečně hydratovaná proto bych Vám ráda doporučila tento krém od Avonu. Je to krém na pleť, ruce a tělo. Krém miluju už jen díky té vůni! Krásně pleť hydratuje a vyživuje, pečuje o ruce, tvář a tělo a to hlavní - má příjemnou vůni. Vyzkoušejte a určitě si krém zamilujete stejně jako já.❤❤❤❤💕💕💖
Krém seženete okolo 89Kč TADY



0 comments:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář! :)