úterý 15. srpna 2017

Vydělávejte nakupováním! - Plnapenezenka.cz

♥Ahoj všichni. Dnes bych Vám chtěla ukázat, jak je možné vydělávat nakupováním! Jedná se o Plnapenezenka.cz



Plná peněženka funguje tak, že  procento z vašeho nákupu se vám připíše zpátky na váš účet. Ten si můžete založit a pak si peníze nechat poslat na svůj bankovní účet. Za to, že se na stránkách zaregistrujete dostanete hned 50Kč, to je dobré ne? Já myslím, že ano! Když budete něco objednávat přes internet, tak se jen přihlásíte na účet PLNÁ PENĚŽENKA  a proklikem si vyberete obchod. V nabídce jich je opravdu mnoho. V nabídce je přes 450 e-shopů, což si myslím, že je fajn. Také si myslím, že plno lidí nakupuje přes internet už proto, že na internetu je to levnější a také lepší.



Funguje to tak, že na stránce si najdete obchod, kde chcete nakupovat a tam se Vám vždy ukáže kolik procent můžete získat zpět z celkové hodnoty nákupu. Já myslím, že je to super, protože kdo by nechtěl to, že se mu z nákupu vrátí nějaké peníze



Doporučovala bych také nainstalovat do svého prohlížeče lištu a ta Vás bude upozorňovat, že z daného obchodu můžete získat nějaké penízky zpět. Dokonce za nainstalování lišty dostanete 10Kč! No není to super?
Pokud lištičku nainstalujete, tak vždy, když otevřete nějakou stránku e-shopu, tak vám vpravo dole vyjede upozornění, že můžete získat nějaké to procento z nákupu zpět. Dále kliknete na "cashback" a hned budete přesměrováni na Plnou peněženku a tam se zpátky prokliknete na obchod.
Plná peněženka vrací až  25 % (cashback je tedy/může být až do výše 25 %)




Po zaplacení zboží se vaše odměna objeví na Plné peněžence jen jako registrovaná. Když nasbíráte 100Kč, tak si můžete nechat peníze vyplatit!
Příklad: Chci si koupit novou kabelku. Jdu na Plná peněženka, prohlédnu si obchody a když si konečně kabelku vyberu, tak zaplatím 1000Kč a Plná peněženka mi vyplatí 45Kč! 

Za  doporučení známým či kamarádům je možnost získat i 6.000 (za každého aktivního doporučeného uživatele dáváme odměnu 300 Kč a je možno tímto způsobem dovézt až 20 nových uživatelů)


Na co čekáte? Zaregistrujte se! Nic to nestojí, je to ZDARMA. Navíc registrace zabere maximálně 2 minuty! TAK TAHLE SE VYDĚLÁVÁ NAKUPOVÁNÍM!

1 komentář:

  1. díky za tip! Využívala jsem jiný portál, ale absolutní nespokojenost a o plné peněžence slyším chválu z každé strany, jdu se zaregistrovat :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! :)