neděle 15. října 2017

ŽIVOT JE ZMĚNA A ZMĚNA JE ŽIVOT - NEJVÍCE MOTIVUJÍ LIDÉ, KTEŘÍ VÁM NEVĚŘÍ!!!

 Určitě každý z nás několikrát selhal v něčem v čem nechtěl.  Změnit svůj život není vůbec lehké. Začátky jsou vždy nejtěžší a tak to vždy bude, to si uvědomte! Pokud chcete změnit něco na sobě, nebo na svém životě začněte hned! Neříkejte slovo zítra! Ten čas uběhne tak i tak a pak si jen budete vyčitat proč jste nezačali.. 

Ano ten pocit znám. Je to hrozný pocit si říkat furt slovo zítra, zítra a zítra!  Každý z nás chce mít perfektní život, každý z nás chce být sám perfektní. Každý z nás máme problémy, máme strach z mnoha věcí. To je ale bohužel život, který jde pořád a pořád dál. Plyne jako voda. Nebojte se! Pokud se chcete změnit, změnte se! Pokud chcete vzhledově změnit sami sebe - změnte!  ŽIVOT JE ZMĚNA! Ničeho se nebojte! Užívejte si života a užívejte si toho co máte. Buďte rádi, jaké lidi kolem sebe máte a buďte rádi za všechno kolem sebe. Může se stát cokoliv a můžete o to přijít. 

Uvědomte si, co všechno můžete  ztratit. Člověk má v životě jedinou jistotu: Nic není jisté a všechno se neustále mění. A přesto se změn bojíme a snažíme se za každou cenu udržet setrvalý stav věcí. Věřte si! Neříkejte si, že to nedokážete! Kdo chce ten dokáže i nemožné! 


Radujte se a užívejte si života. Přesně tak, jak to dělají malé děti, když objevují svět. Ať už Vás během dne potká cokoliv, můžete někde uvnitř nalézt Vaše dětské já a radovat se spolu s ním. Nemusíte se na každého zubit, vyskakovat dva metry do stropu nebo se nějak předvádět. Stačí jen, když se nebudete bát ukázat Vaše pravé já.

Věřte ale tomu, že jen hluboký pád na dno vám ukáže všechny chyby, které jste učinili a donutí vás se vzchopit a najít sílu žít lépe, jak dřív. Je to namáhavé, musíte si pořád dodávat odvahu, stát si za svým, ale pomáhá to.

MUSÍTE CHTÍT VYHRÁT. Abyste dosáhli vytyčeného cíle… jakéhokoliv cíle… někdy prostě musíte spadnout na dno, protože tam je něco, co tam máte najít. Občas musíte zatnout zuby a udělat to, co zrovna nechcete, abyste mohli v budoucnu dělat to, po čem toužíte. Když jste dole, děláte chyby, když se cítíte nahoře, podceňujete soupeře, ale když chcete vyhrát, musíte zvládnout obojí.

NEJVÍCE MOTIVUJÍ LIDÉ, KTEŘÍ VÁM NEVĚŘÍ!!!

 Kdykoli vás osud vytrhává ze současného života, nenadávejte mu. Nesledujte, co za vámi život zavírá, ale to, co před vámi otevírá.

Poučení?  Nebojte se změny, začněte teď hned. Uvědomte si co kolem sebe máte a co můžete kdykoliv ztratit. Pak až poznáte hluboký pád na dno. Proto si važte sami sebe a věcí/lidí okolo.

1 komentář:

Děkuji za každý komentář! :)