pátek 26. května 2017

Bruno Banani Dangerous Woman deodorant s rozprašovačem pro ženy

♥Parfémy Bruno Banani | Dáváte přednost opravdové originalitě kořeněné špetkou extravagance a kapkou provokace? Přesně taková je kultovní značka Bruno Banani. O její filozofii nejlépe vypovídá slogan: „Bruno Banani není pro každého!“Bruno Banani je světově známá značka, které právem patří jedna z dominantních pozic na trhu módy a módních doplňků. Nabízí luxusní prádlo, šperky, hodinky, brýle, boty, kabelky a parfémy. Ve světě vůní si Bruno Banani vydobyla image dravé značky určené pro sebevědomé ženy a muže plné života a energie. Ten, kdo sáhne po parfému Bruno Banani, jasně a bez ostychu dává najevo, že se cítí být jedinečným, potrpí si na výjimečnost, ale zároveň nepostrádá nadhled a vtip. Bruno Banani nikdy nebude volbou davu, kolektivní uhlazenosti či umírněnosti.♥

Dnešní recenze bude na deodorant Bruno Banani Dangerous Woman. Začala bych asi tím, že má 75ml. Má takové jednoduché, obyčejné, avšak hezké balení. Deodorant mi dala moje kámarádka a na první pohled jsem si ho plně zamilovala.♥Uplně nádherně voní, to ani popsat nejde! 
 Dangerous Woman je orientálně-květinová vůně pro ženy, které milují party a večírky, jsou okouzlující a žádný muž jim neodolá. Ukrývá v sobě opojné kokosové a vanilkové tóny.
Na trh byla uvedena v únoru 2013.

Složení:

Hlava: Černý rybíz

Srdce: Kokosové mléko

Základ: otočník, vanilka

 Bruno Banani Dangerous Woman seženete na Notino.cz


1 komentář:

  1. Ja mam Bruno banány pure woman dezodorant a ten mám veľmi rada a ako normálnu vôňu mám tento dangerous ale v malom prevedení a je fakt nádherný :) aj môj kamarát ho na,mňa vždy obdivuje. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! :)