pondělí 29. května 2017

OBRAZ PIXERS.CZ

♥Ahoj všichni.
Dnes mám pro Vás recenzi na obraz. Cca před měsícem mě oslovili Pixers™  s nabídkou spolupráce. Nabídku jsem přijala a následně jsem si mohla vybrat jakýkoliv obraz. 

 Obraz na plátně
Líbí se vám, když vás obklopují milé vzpomínky a vaše interiéry získávají svůj neopakovatelný ráz díky jemným prvkům? Máme vše, co k tomu potřebujete. Dodejte svým místnostem umělecký šik v moderní a elegantní verzi. Zvolte obraz na plátně a vytvořte prostor vyplněný pozitivními emocemi nebo tuto radost darujte svým blízkým.

Vysoce kvalitní plátno je nataženo na vnitřním rámu. Jeho charakteristický povrch splňuje požadavky i toho nejnáročnějšího fanouška nástěnných dekorací. Díky potištěným bočním okrajům lze obraz ihned pověsit na stěnu bez nutnosti ho předem zarámovat. Vytvořte ve svém domě kolekci obrazů, která ho naplní radostnými vzpomínkami!


Obrazy a podobné věcičky co nabízí e-shop zaujali hodně moji mamku, proto jsem dala prostor jí, aby si nějaký obraz vybrala a přísahám, že nad tím strávila více než 2 hodiny. Nemohla se rozhodnout, protože PIXERS nabízí strašně mnoho obrazů, nálepek a podobně. Vždy když u nás byla návštěva, tak se musela mamka pochlubit ( jak jinak, že? :D ) a návštěvě se obraz moc líbil, snad všem co u nás byli, že prý by taký takový chtěli. :D
No a teď k samému obrazu. Obraz si mamka vybrala  velikost 120 x 80 CM. Zrcadlový efekt, efekt, ani laminát jsme nechtěli. Obraz se nám oboum líbí takový jaký je. Je jednoduchý a přesněji se jedná o orchidej. Už na první pohled jde vidět, že obraz je hodně kvalitní, protože ten materiál na kterým je potištěná orchidej tak se nijak netrhá, prostě nic takového. Obraz už nám visí na zdi a jen se z něj radujeme. Pokud se ptáte na doručení, tak kurýr Vám doručí obraz až domů, je zabalený v bublinkové folii a samozřejmě i v krabici. Můžete si zaplatit dobu výroby, tak aby Váš obraz byl vyrobený do 4 pracovních dnů, ale samozřejmě, že to taky něco stojí.

Vyberte si ten svůj obraz, nálepku, plakát, fototapetu, tapetu na Pixers™

 

1 komentář:

  1. Každý obraz je pěkný a má své kouzlo. Já maluji obrazy sama, takže jsou přesně podle mých představ. K malování používám olejové barvy , protože s nimi mi ty obrazy připadají nejzajímavější. Občas namaluji obraz i akrylovými barvami, ale to není takové :-) .

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! :)