středa 31. května 2017

Avon Perceive parfémovaná voda pro ženy

♥Avon parfémy a oblíbená Avon kosmetika - legenda mezi kosmetickými společnostmi. Avon je přední celosvětová kosmetická společnost. Patří mezi největší v oblasti přímého prodeje - její výrobky prodává přes šest milionů nezávislých reprezentantů ve více než stovce zemí. Široká nabídka Avon zahrnuje dekorativní a pleťovou kosmetiku, vůně, módu a vybavení pro domácnost. Na počátku příběhu značky tak známé, že se objevila například i v kultovním filmu Tima Burtona Střihoruký Edward, stojí obchodní cestující s knihami David McConnell. Ke konci 19. století začal David ke knihám přidávat malý voňavý dárek, a protože brzy začal být větší zájem o jeho vůně, než o knihy, založil vlastní kosmetickou společnost California Parfume Company. Řada výrobků pojmenovaných podle rodiště oblíbeného McConnellova autora Williama Shakespeara, Stradford upon Avon, která byla uvedená na trh v roce 1929, se stala tak populární, že se firma roku 1939 oficiálně přejmenovala na Avon Product Inc.Myšlenkou hlavního způsobu prodeje výrobků Avon je přesvědčení, se kterým jako první přišel právě David McConnell, že pro přímý prodej je nejdůležitější osobní kontakt.♥

Avon Perceive: 
Tuhle vůni jsem dostala asi k minulým narozeninám. Vybrala jsem si ji, jelikož mi neskutečně moc voněla! Vůně je lehká, příjemná. Vůně je pro každou ženu! Pro dospívající či dospělé. Navíc Perceive je levnější na Notinu.cz než v Avonu. V Avonu jsou ceny tak různě, ale většinou je dražší. Základ vůně je pižmo, vanilka a santálové dřevo. Tahle vůně mi voní asi, protože základem je vanilka, kterou miluji. Srdce vůně je karafiát, švestka, gardénie, a  ylang-ylang. Další co nádherně voní! 
No a hlava této vůně je pepř a frézie. Vůně je spíše těžká, takže se hodí na zimu, ale já ji používala hodně třeba v létě. Vůni si můžete brát kamkoliv! Do školy, do práce no kamkoliv! Budete se cítit krásná a svěží celý den ! Jelikož je vůně docela silná, tak vydrží opravdu dlouho. Já ji třeba používala do školy a vydržela tak těch 5-6hod. 
 Vůně byla uvedena na trh v roce 2000.

Perceive si můžete koupit na NOTINO.CZ za skvělou cenu. 😋😊😉😍😍

0 comments:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář! :)