neděle 21. května 2017

Lak na nehty VINTAGE TREASURE - Lakilaki.cz

♥ Krásný sluneční den všem♥
Venku je strašně krásně, že? No a na dnešek mám pro Vás recenzi na LAK NA NEHTY z e-shopu LAKILAKI.CZ

Zdravím milá milovnice krásy,
Vítáme Vás v našem butiku LakiLaki.cz, jediném místě v České republice, kde si můžete koupit lak na nehty, které byli vyrobené s láskou k detailu, a vyrobě jedinečných věcích.
Zde nenajdete laky na nehty, které si můžete koupit v supermarketu nebo drogerie. U nás najdete jenom jedinečně laky na nehty z celého světa. Tyto maličké magické lahvičky, který mohou dodat důvěru a elegance, nebo prostě vás potěší. Je to tak příjemné, když si sami mate dobrý pocit o sobě, a nehty jsou schopni udělat hodně proto, abyste se cítila krasně. "

 
Povrchovou úpravu laků na nehty někdy může být těžké definovat, a proto jsme udělali malý přehled, který vám pomůže stanovit, kterého typu je tento lak na nehty APPEAL4.
Shimmer lak na nehty: Shimmer je jednobarevný lak na nehty s leskem. Třpytky mají často stříbřitý odstín. Je neprůhledný a hladký jako krémový lak na nehty.
APPEAL4 je nezávislý výrobce laků na nehty z Dánska.
APPEAL4 laky nejsou testovány na zvířatech, protože firmě záleží na zvířatech, což je nyní již součástí legislativy Evropské unie. A v APPEAL4 jsou této změně velice rádi!
APPEAL4 také velmi záleží na zdraví; produkty APPEAL4 jsou bez toluenu, formaldehydu, formaldehydové pryskyřice, kafru a DPB (dibutylftalátu).
 Lak na nehty se mi strašně líbí, protože má takovou zvláštní barvičku.Lak vypadá pěkně s jednou vrstvou, ale přece ještě hezčí je, když máte dve vrstvy. Na fotce mám teda dvě vrstvy. Co je, ale mínus je to, že lak strašně dlouho schne, což nemám moc v oblibě a ještě víc nesnáším, když je tak "polo zaschlý" a já si ten nehet zničím! :D 
Vintage treasure je tmavě fialový shimmer lak na nehty se stříbrným leskem. Vintage treasure je neprůhledný. 10 ml.

Lak na nehty -- KOUPÍTE TADY
 

1 komentář:

  1. Vypadá moc hezky, pěkná barvička! :) Taky nenávidím, když laky dlouho schnou, vždycky se někde otřu a je to v háji. :D

    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! :)