neděle 23. dubna 2017

Forever Living Body tuhý deodorant s aloe vera

♥Značka Forever Living je úzce spjata s rostlinou aloe vera. Společnost byla založena v roce 1978 ve Scottsdale v Arizoně a dnes je již největším pěstitelem, výrobcem a distributorem aloe vera produktů na světě.Značka Forever Living přináší svým zákazníkům zdraví a krásu pomocí přírodních zdrojů a zároveň se k přírodě chová zodpovědně. Společnost vlastní plantáže s více než 50 miliony rostlin aloe vera, z nichž každých 20 rostlin dokáže obohatit Zemi kyslíkem stejně jako jeden strom.Produkty pod značkou Forever Living obsahují výtažky z rostliny aloe vera, která má zklidňující, zvláčňující a regenerující účinky. Rostlina obsahuje více než 200 účinných látek, které působí blahodárně na organismus člověka a jedinečným způsobem pečují o jeho pokožku.Společnost se dále zabývá zdravou výživou, kosmetickými přípravky s obsahem přírodních ingrediencí, výrobou esenciálních olejů nebo například výrobou přípravků pro regulaci hmotnosti. Pořiďte si produkty světoznámé značky, které vás nezklamou!♥

Tuhý deodorant používám docela dlouho. Je bez parabenů a takových škodlivých látek. V zimě co ho používám, tak v pohodě. Nepotím se ani nic. Když, ale nastane léto, tak je to těžší. Potím se a docela dost.  
Konečně neškodný, tuhý deodorant, který zlikviduje pach a neucpává potní žlázy, dobře se nanáší a nenechává skvrny na šatech BEZ HLINÍKU!!
Jinak co se týče vůně, tak voní krásně a příjemně.  Co jsem ale slyšela, tak někomu to vyhovuje a prostě někdo je spokojený a někdo nespokojený. V létě bych ho třeba používat nemohla, ale tak každému to vyhovuje jinak. 

Deodorant seženete na Notino.cz


0 comments:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář! :)