neděle 23. dubna 2017

Tolure Cosmetics Lip peeling na rty

Inovativní kosmetika Tolure Cosmetics vám pomůže zdůraznit vaši přirozenou krásu! Tolure Cosmetics je německo-rakouská značka, která vyniká svým inovativním a pokrokovým složením. Jedná se o vysoce kvalitní přípravky, které dokážou intenzivně pečovat o vaši krásu a zároveň přispívají k vaší větší atraktivitě!Toužíte po delších řasách nebo chcete zvýraznit krásu a plnost vašich rtů? Kosmetické přípravky Tolure Cosmetics vás zajisté nadchnou! 

 Cukrový peeling Tolure Cosmetics rty jemně zbaví odumřelých buněk. Také úplně krásně voní a chutná! Na rtech Vám zanechá ochranný film a rty pěkně připraví pro další péči ( ať už rtěnka či balzám - to je jedno )
Rty nechá krásně hebké, vláčně a sametově jemné - prostě něco bezvadného. Co se týče ceny, tak ano je docela dost vysoká, ale co by jste pro svoje rty neudělali? Příchuť je mango a peeling má 15g. 
Doporučuji si za tento bezvadný peeling připlatit, protože zaručuji, že budete spokojení! Hlavně ta vůně manga! Zkuste a uvidíte. Za zkoušku nic nedáte, ale věřím, že pokud peeling vyzkoušíte, tak budete jedině spokojení. !

UČÍNKY:  
→  Zbaví rty odumřelých buněk
→  Stimuluje prokrvení rtů
→ Chrání rty
→ Zanechá rty nádherně hladké, vláčné a sametově jemné

SLOŽENÍ:
→ Jojobový olej - → Má zvláčňující účinky
→ Slunečnicový olej -→ Má zvláčňující a regenerační účinky
→ Kakaové máslo - → Má zklidňující účinky
→ Včelí vosk - → Tvoří ochranný film  a chrání před vysoušením
Bambucké máslo -→  Reguluje obsah vlhkosti 

 Jak aplikovat:
Naneste krouživými pohyby na navlhčené rty. Zbytek peelingu odstraňte navlhčeným hadříkem.

Peeling seženete na NOTINO.CZ 




0 comments:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář! :)