neděle 23. dubna 2017

Oriflame Tender Care univerzální ochranný balzám

Těchto "zázračných kelímků" vlastním již několik. Jsou velmi oblíbené u mojich známých a i u mně.
Zázračný balzám Oriflame Tender Care dokonale pečuje o vaši pokožku. Ošetřuje suchá a popraskaná místa, zabraňuje vysušování. Zklidňuje podráždění, potlačuje nežádoucí pocit pnutí.Hloubkově vyživuje a hydratuje. Krásně se nanáší a roztírá, je mastnější - hlavně když ho používáte jako balzám na rty, tak je něco jako vazelína, takový mastný. Ale rychle se vstřebává do pokožky. 
Receptura je obohacena například o lanolin, včelí vosk a minerální olej. Univerzální ochranný balzám zanechává vaši pokožku sametově hebkou a vláčnou. Zlepšuje její strukturu, vyhlazuje ji a zjemňuje. Účinky má 100%, protože vždycky mi Tender Care pomůže!
A jaké jsou účinky? Ošetřuje suchá, hrubá a popraskaná místa, zjemňuje, hydratuje, zklidňuje podráždění, skvělá vůně, rychle se vstřebává, ale je trochu mastnější, vyživuje, vyhlazuje a tak dále. 
Složení je z včelího vosku, který zjemňuje pokožku a lanolin, který zvláčňuje a zjemňuje drsnou a popraskanou kůži. Tento zázračný kelímek Vám můžu doporučit, protože ještě nikdy mě nezklamal.

Ochranný balzám Tender Care seženete na NOTINO.CZ

 

0 comments:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář! :)