sobota 22. dubna 2017

Mary Kay Eye Make-Up Remover odličovač očí pro všechny typy pleti

♥Mary Kay má svůj původ v dalekém zámoří. Právě osoba stejného jména se v roce 1963 postarala o to, že se známé logo Mary Kay začalo objevovat mezi dalšími a novými zákazníky. Žena se třemi dětmi se pustila do produkce této tělové kosmetiky s velikou a nezkrotnou vervou. Původní prodej nejznámější americké kosmetické značky začal formou podomního prodeje a později byl přesunuj téměř do 29 zemí celého světa. Mary Kay se snažila okouzlit miliony nadšených klientek především efektivními výsledky používání všech modelových řad příslušných přípravků. Její místo se nachází především v domácím použití.♥

 Mary Kay Eye Make-Up Remover odličovač očí pro všechny typy pleti má takovou jemnou vůni.. Krásně odstraňuje make-up a všechny nečistoty na pleťi.
Pleť kolem očí má méně tukových žláz a méně kolagenu a elastinu než kdekoliv jinde na obličeji. Jak lidé stárnou pokožka vypadá ještě tenčí a pod očima se jakoby propadá. Tyto specifické vlastnosti pleti kolem očí vyžadují speciální péči. Co oceňuji je to, že nezanechává pocit mastnoty.
Horní vrstva odstraní voděodolný oční make-up a spodní vrstva odstraní oční make-up vodou smývatelný. Protože obě vrstvy působí společně, je třeba lahvičku dobře protřepat, aby byl odličovač Mary Kay účinný.Cena je docela hodně vysoká, ale to asi očekáváte u značky Mary Kay, je to kvalitní kosmetika, akorát trošku dražší no. Plno lidí si ji chválí a já se k nim přidávám.


Odličovač seženete na Notino.cz



0 comments:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář! :)