neděle 23. dubna 2017

RYOR Aknestop roll-on pro problematickou pleť

♥Ryor je česká přírodní kosmetika, která již od roku 1991 zákazníkům nabízí mimořádně kvalitní produkty pro péči o celé tělo. Produkty značky Ryor jsou bohaté na přírodní aktivní látky, které pokožce poskytují vše, co potřebuje pro svůj zdravý a krásný vzhled. V nabídce značky Ryor naleznete mimořádně kvalitní produkty pro péči o pleť, tělo, vlasy i jedinečné přípravky na opalování. Česká firma Ryor byla založena s myšlenkou přinést na trh opravdu kvalitní kosmetiku, která bude vysoce účinná a dostupná každému.♥

 Roll-on Ryor Aknestop funguje jako první a účinná pomoc již při počátečních příznacích nově vznikajícího akné. Vážně funguje, protože stačí aplikovat na akné a třeba po dni ( musíte pravidelně používat ) se Vám akné zmenší a možná i zahojí. Mně se tahle podařilo se zbavit akné.
Roll-on je ideální volbou pro mastnou a problematickou pleť, kterou často vysiluje boj se stále se objevujícím akné. Pokud máte pocit, že se Vám dělá akné, tak použijte Roll- on a uvidíte, že se Vám vůbec neudělá.

Roll-on je tou správnou volbou pro zastavení tvorby akné již od prvních počátků jeho vzniku.

Účinky:

  • zmírňuje projevy akné
  • rychle se vstřebává
  • aplikuje se přímo na místo nově vznikajícího akné

Složení:

  • esenciální oleje – mají protizánětlivé účinky 
  • šalvěj lékařská – zajišťuje antimikrobiální ochranu pleti
  • tea tree – čistí pleť

Typ pleti:

Roll-on je určen pro mastnou a problematickou pleť všech věkových skupin.

Jak aplikovat:

Naneste roll-on několikrát denně dle potřeby na problematická místa na obličeji.
Pro účinnější péči o pleť s akné používejte roll-on spolu se zklidňujícím sérem, bylinným tonikem a čistící pěnou z řady Ryor Aknestop.


Vyzkoušejte a uvidíte.   😍😍😍😚😙😅

Roll-on seženete na Notino.cz
 

0 comments:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář! :)