pátek 28. dubna 2017

CATRICE - Krémy na rty velvet Matt, Essence odlakovač, Delia barevný šampon - tmavě hnědý - DEKORATIVKA.CZ

♥Krásný den. Možná jste už v minulém článku zaregistrovali, že spolupracuji s e-shopem DEKORATIVKA.CZ. Měla jsem možnost, vybrat si produkty k zrecenzování. Z názvu jste už asi pochopili, že jsem si vybrala CATRICE - Krém na rty velvet Matt 60 REDVOLUTION, CATRICE - Krém na rty velvet Matt 30 HAZEL-ROSE ROYC, ESSENCE - Odlakovač zpevňujíc, Delia - Barevný šampon 3.0 tmavě hnědý 40 m.
Začneme asi rtěnkami.




 CATRICE - Krém na rty velvet Matt 60 REDVOLUTION, CATRICE- Krém na rty velvet Matt 30 HAZEL-ROSE ROYC
Tyhle rtěnky úplně zbožňuji. Jedna je taková tmavě červená nebo prostě červená a ta druhá je taková přirozená světlounce růžová až dohněda. Rtěnky mají krásný polo-matný efekt a na rtech vypadají velmi hezky. Chtěla jsem vyzkoušet nějakou matnou červenou, ale tu nosím málo kdy, protože přece jenom je hodně výrazná. Za to tu HAZEL - ROSE ROYC nosím furt! Je strašně krásná a vypadá přirozeně a velmi hezky. Vaše rty nádherně vyniknou a hodí se obzvlášť pro ty, kteří mají rádi takové přirozené né moc tmavé barvičky. Rtěnky vydrží cca tak tu 1hod. možná i více, ale to by jste nemohli jíst ani pít. Rtěnka je krásně krémová a po chvilce vytvoří neuvěřitelně úžasný TAKOVÝ polo-matný efekt. Nemusím mít 100% matnou, stačí mi i taková, protože vypadá hezky. Rtěnky miluju. Také, že jich mám obrovskou sbírku. Největší radost mám asi z té Hazel-Rose Royc, protože tu nosím do školy, ven, a prostě všude. Rtěnky  pečují o vaše rty po celou dobu co je máte na rtech. Nijak extra nehydratují, ale po nějaké době spíš vysušují rty, ale prostě tohle je úděl matných rtěnek. Mně to vůbec nevadí a komu by to vadilo, tak doporučuji pod tyhle rtěnky dávat nějaký hydratační balzám, ale nemusíte.Rozhodně nestačí si rty jen tak přetřít, musíte si s tím vyhrát, aby to vypadalo hezky. Rtěnky se aplikátorem nanáší velmi snadno a konzistence je taková až pěnová. Musím, ale říct, že nejsou 100% matné. Prostě polo- matné. Také musíte dávat pozor na to, aby se Vám rtěnky neobtiskly třeba na zuby - přece ze sebe nechcete dělat klauna:)

CATRICE - Krém na rty velvet Matt 60 REDVOLUTION

 

CATRICE - Krém na rty velvet Matt 30 HAZEL-ROSE ROYCE 

Zdroj:  http://www.lifeofjoyce.nl/beauty/catrice-velvet-matt-lip-cream-030-hazel-rose-royce/

ESSENCE ODLAKOVAČ - ZPEVŇUJÍCÍ 

Odlakovač jsem chtěla vyzkoušet už proto, protože mě zaujalo slovo ZPEVŇUJÍCÍ. Je určen křehkým, lámavým, a jemným nehtům. Prostě co bych k tomu řekla. Úplná klasika. Přijde mi jako obyčejný odlakovač, akorát trošku voní, ale prostě i tak tam jde cítit ten odlakovač a né moc to ovoce. No a co se týče toho zpevnění, tak musím říct, že mi to přijde jako obyčejný odlakovač. Prostě odlakuje, ale že by nějak extra nehty zpevnil to určitě ne. Krásně nehty odlakuje a nehty pak voní. Asi bych tomuhle měla přestat věřit, protože to je jak nějaké lákadlo na lidi, aby si to kupovali. Každopádně nelituji toho, že jsem ho vyzkoušela, protože hlavní je, že nehty odlakuje.A navíc je za skvělých 34Kč, což není moc.


Delia - Barevný šampon 3.0 tmavě hnědý 40 ml 

Tahle barevné šampony jsem měla 2x. Hnědá barvička krásně chytne, ale hodně mě mrzí to, že vydrží strašně krátce a strašně moc se vymývá. Ano je to šampon, ale mohl vydržet trošičku déle. Zase je to, ale dobré, že  barvu nemáte nějak dlouho a prostě se Vám postupem času vymyje. Já si umývám vlasy každý den, takže mi moc dlouho nevydržela. Když jsem si barvila vlasy tímto šamponem, tak od toho byla celá vana! 😂😂😂 A také barvící šampon je strašně tekutý, takže mi to teklo úplně všude a říkám, všechno bylo od hnědého šamponu. Barva byla krásná hnědá, ale taky musíte dávat pozor, když jdete na bazén. Nesmíte se potápět, ani nijak namáčet vlasy v bazénu, jinak by Vám barva pustila. Díky tomuto barevnému šamponu jsem teď trvale na takové tmavě hnědé.😊😊😍

 KTERÝ PRODUKT VÁS NEJVÍCE ZAUJAL?

3 komentáře:

  1. Ty krémy od Catrice vypadají dobře :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som pred časom spotrebovala odlakovač od Essence, ale tú modrú verziu s vôňou papaya - kokos (myslím, že to bola táto kombinácia :D ), ale vôbec som s ním nebola spokojná, mám pocit, že odlakuje veľmi slabo a s efektnými lakmi (glitrové, pieskové...) mal veľmi veľký problém. Teraz som si kúpila Ebelin a som vcelku spokojná.

    OdpovědětVymazat
  3. Ten Catrice rúž je krásny. Pozerala som na ne cez víkend, ale odolala som. A odlakovače tiež používam od Essence. Sú lacné a dobré.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! :)